We komen steeds dichterbij…

Het duurt nog niet meer heel lang voor dat de tweede editie van het MHC Glazen Huis van start gaat. We hebben er allemaal zin in!

Donderdag 22 december om 10:30 gaan we van start. Dit jaar hebben we een ander doel als vorig jaar. We hebben dit jaar gekozen voor de Cambodia-Dutch Foundation (www.cambodia-dutch.org). Vrijwilligers zetten zich in voor een betere leven in Cambodja. De stichting wil het onderwijs, water en sanitaire voorzieningen, gezondheidszorg en werkgelegenheden verbeteren.

Het ophalen van het geld voor het goede doel kunnen wij natuurlijk niet alleen! Wil jij meehelpen? Klik dan hier om je op te geven.