13 november 2016

Over het doel

Elk jaar haalt het MHC Glazen Huis geld op voor het goede doel. Dit doen we door het maken van radio en televisie.

Dit jaar halen we geld op voor de Cambodia-Dutch Foundation (www.cambodia-dutch.org).
De stichting Cambodia-Dutch is een Nederlandse non-profit organisatie. Ze ondersteunen verschillende projecten in de Cambodjaanse bevolking. Ze richten zich vooral op de bevolking die op het platteland woont en die onder de armoede grens leeft.

Het hoofddoel van de stichting is het werven van fondsen en donateurs ten behoeve van onderwijs, water en sanitaire voorzieningen, gezondheidszorg en werkgelegenheden. Het einddoel is op langere termijn dat de bevolking zelfredzaam wordt en niet meer helemaal afhankelijk is van hulp van buitenaf.

Verder zorgen de vrijwilligers in Nederland voor het inzamelen van kleding, gereedschap, speelgoed etc. Deze spullen worden in een winkeltje op markten verkocht. Elke zaterdag is de winkel in Eindhoven geopend van 11:00 tot 16:00 voor het inzamelen van hulpgoederen en voor de verkoop van o.a. fair trade spullen.
Adres: Floralaan Oost 162, Eindhoven